Jedilni list Vile Herberstein poleg tradicionalnih slovenskih jedi ponuja tudi številne morske dobrote, rake, školjke in cenjene vrste morskih rib ... Poskusite lahko tudi polže, gosja jetra in številne druge specialitete, ki jih cenijo ljubitelji vrhunske kulinarike.
Naši jedilni listi so prevedeni v pet evropskih jezikov.
Nekaj hladnih predjedi | Juhe po priporočilo kuharja |
Hobotnica v solati s paradižnikom in mozzarelo | Zapečena koruzna juha |
Domača pašteta s hruškami, tartufi in medom | Jurčkova juha |
Mariniran mesni carpaccio na rukoli | Špargljeva kapučino juha |
Nekaj glavnih jedi | Izvirne herbersteinske sladice |
Telečji zrezek HERBERSTEIN | Črni sufle z vaniljevo kremo |
File fazana z brinom in hruško ter kruhovim cmokom | Tartuf s čokolado in malinovo omako |
Svinjska ribica s slivo na čebulno-krompirjevi tortici | Cimetov parfait |
Skenirajte QR kodo in dostopajte do koristnih informacij!